ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Όταν στην πόλη μας αναφέρεται κανείς σε φαγητό και τους χώρους που αυτό προσφέρεται, είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, ο νους του οποιουδήποτε καλοπροαίρετου γνώστη να μην σταθεί στο όνομα «ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΩΝΙ».

Γυρνώντας κανείς προς τα πίσω, κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 50, στην γωνία των δρόμων Πολωνίας τότε, Πρίγκιπος Νικολάου αργότερα, Αλ. Σβώλου 42 σήμερα με Ιπποδρομίου, άρχισε να λειτουργεί ένα εστιατόριο με τον διακριτικό τίτλο «ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΩΝΙ» που έμελλε με τον καιρό να γίνει σήμα κατατεθέν (στο είδος του για την πόλη μας).

Και όταν οι φοιτητές εκείνων των χρόνων που κατάγονται από άλλες περιοχές της χώρας, έρχονται επισκέπτες για διάφορους λόγους στην πόλη μας, δικαιολογημένα αισθάνονται συγκινημένοι διηγούμενοι στα παιδιά τους (τωρινοί φοιτητές) πως εδώ στον ίδιο χώρο, πριν αρκετά χρόνια, όταν και αυτοί ήταν φοιτητές, είχαν ορίσει το πρώτο τους ραντεβού, ίσως με την μητέρα τους.

Βέβαια η συγκίνηση δεν τους εμποδίζει να παρατηρήσουν τις προσαρμογές στις σύγχρονες ανάγκες, όπως το άψογο service, την μεγάλη ποικιλία καλομαγειρεμένων φαγητών (Ελληνική κουζίνα), την αποσπράπουσα καθαριότητα, το γεμάτο κατανόηση και διάθεση εξυπηρέτησης χαμογελαστό προσωπικό, ενώ σήμα κατατεθέν αποτελεί το κοτόπουλο σούβλας, που όπως και τα υπόλοιπα κρεατικά ψήνονται στα κάρβουνα.

Εμείς οι τωρινοί λειτουργοί του, με πολύ σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στη μακρόχρονη ιστορία του, κάνουμε κάτι τι που εκτιμάται ως αναγκαίο για την διατήρηση της επαξίως και με πολύ κόπο αποκτηθείσας καλής φήμης του.

Σ’ εσάς εναπόκειται να αποφανθείτε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθούμε ως άξιοι διάδοχοι.

DELIVERY

Στέλνουμε τα φαγητά μας και στον χώρο σας. Μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου στο 2310265338 είτε online μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site, είτε μέσω του e-food.gr.gr. Το delivery μας λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 10:30 το πρωί εώς τις 24:00 το βράδυ.